O nama

Naši zadovoljni kupci
govore najbolje o nama

Polovni automobili ne moraju uvijek biti „mačka u džaku“. Ne uvozimo automobile koje ne bismo kupili za sebe. Gradimo povjerenje već 15 godina čvrsto vjerujući da je to jedini način uspjeha u ovom poslu.

Automobile kupujemo na uglednim i provjerenim placevima u Njemačkoj i Švajcarskoj, carinimo, dopremamo ih do našeg servisa i tada detaljno pregledamo, kako mehaniku tako i elektroniku.

Automobil u vaše vlasništvo stiže bez ulaganja, sa našom garancijom, uz realnu cijenu i mogućnosti zamjene vašeg starijeg vozila.

Auto Šestovac smatra da je transparentan pristup jedino prihvatljiv, jer automobil je više od prevoznog sredstva.

parallax Image
parallax Image

Neki od razloga za kupovinu kod nas

Biramo najbolje

Loše održavan automobil će uvek biti problematičan. Višegodišnje iskustvo nam omogućuje da brzo uočimo šta je dobra, a šta loša kupovina.

Detaljan pregled

Odmah po dolasku sa carine svaki automobil mora proći više od 30 kriterijuma za proveru da bi u Vaše ruke došao siguran i bez neophodnih ulaganja.

Realne cijene

Cijena, iako bitan, ne bi trebalo da je presudni faktor pri kupovini automobila. Vodeći se tom činjenicom ne želimo kompromis što se tiče stanja automobila.

Garancija

Za svaki automobil kupljen u Auto Šestovac Bileća dobijate pismenu garanciju na legalnost i garanciju na motor i vitalne dijelove od najmanje pola godine.

Zadovoljstvo pri kupovini zagarantovano

Sve automobile koje trenutno imamo u ponudi možete pronaći na našem sajtu. Izaberite marku automobila i pogledajte šta je sve raspoloživo.

Ne možete se odlučiti?
Back to top